The Golden Sufi Center

Spiritual Power Book Cover

Spiritual Power: How It Works
by Llewellyn Vaughan-Lee

Available Translations: Dutch: In Het Netherlands
| Germang

Spirituele Macht: Hoe zij werkt PDF Cover

Spirituele Macht: Hoe zij werkt
van Llewellyn Vaughan-Lee

“Een poëtische en levendige visie om op een andere manier het leven te ervaren—de macht van de toekomst in de huidige tijd zichtbaar gemaakt. Het is een vreugde en een opluchting een boek over spiritualiteit te lezen, geschreven vanuit het standpunt van eenheid, van tegenwoordigheid en van liefde. Dit is een belangrijk boek, een boek dat naar de integratie kijkt van de wijsheden van hemel en aarde die in de afgelopen 15.000 jaar in cultuur gebracht zijn. Vaughan-Lee suggereert dat, om liefde, leven en vreugde die in ons zijn, vrij te maken, we ieder kunstmatige, conceptuele, religieuze of materialistische barrières af moeten breken die ons weerhouden om ze te ervaren.”
— Neil Douglas-Klotz, schrijver van The Sufi Book of Life.

“Als je wilt leren hoe je dienstbaar aan de planeet kunt zijn is Spirituele Macht een kostbaar boek. Llewellyn Vaughan-Lee laat ons zien hoe we onze energie en ons licht kunnen richten om veranderingen te bewerkstelligen. Hij deelt zijn diepe en wijze inzichten over de werkelijke definitie van macht op een manier die vragen en antwoorden creëren, terwijl we naar de volgende evolutie van bewustzijn gaan. Een briljant en onontbeerlijk boek!"
—Sandra Ingerman, schrijfster van Soul Retrieval and Medicine for the Earth

“Spirituele Macht is een visionair en een gedurfd boek! Llewellyn Vaughan-Lee is een zeldzaam en verborgen mysticus in onze tijd, die ons helpt zien wat onze gewone waarneming niet kan zien. Hij biedt ons moedig zijn visie op de ernst van de moderne kritieke toestand aan, maar ook de diepgaande mogelijkheid voor genezing op grote schaal. Hij brengt het belang over van iedere individuele bijdrage in deze genezing en spoort ons aan om verantwoordelijkheid te nemen voor onze verborgen kennis en onze noodzakelijke rol bij het genezen van de planeet. Dit is een revolutionair boek!”
— Mariana Caplan, PHD., schrijster van Halfway Up the Mountain: the Error of Premature Claims to Enlightenment.

Download privé vertaling: Spirituele Macht, pdf (415 kb)

g

Spirituelle Macht Büch Cover

Spirituelle Macht
von Llewellyn Vaughan-Lee

Spirituelle Macht ist praktische Mystik auf globaler Ebene, die einfache Weisheit, die Himmel und Erde verbinden und uns zur Einheit des Lebens erwecken kann. Ohne den Zufluss von spiritueller Kraft wird unsere Welt langsam sterben. Gewisse spirituelle Meister haben das Wissen, wie die spirituelle Energie von den inneren Ebenen auf die Erde gebracht wird, für die Menschheit bewahrt. Wenn wir an der Wiedergeburt der Welt teilnehmen wollen, brauchen wir das Wissen darüber, wie diese Energie wirkt. In unserer Zeit des Übergangs zu einer neuen Ära können wir Zugang zu diesem Wissen bekommen und lernen, es zur Heilung und Erneuerung der Welt einzusetzen. Neue Dimensionen werden sich uns eröffnen und Magie uns wieder möglich sein. Das Weibliche, das das Geheimnis der Einheit des Lebens und die Kunst der Beziehungen versteht, wird eine entscheidende Rolle dabei spielen, uns wieder mit dem Heiligen zu verbinden. Indem wir die wirkliche spirituelle Macht benutzen, können wir die anbrechende Morgenröte eines neuen Zeitalters willkommen heißen.

223 Seiten, Taschenbuch
ISBN 3-905708-02-7
SFR 19.-- / EUR 16.--
Bestell-Nr. LB 26

Klicken Sie hier, um zu kaufen