The Golden Sufi Center

Working with Oneness Book Cover

Working with Oneness
by Llewellyn Vaughan-Lee

Available Translations: Dutch: In Het Netherlands
| Germang

Eenheid: Werken met het geheim van Eenheid Cover

Eenheid: Werken met het geheim van Eenheid
van Llewellyn Vaughan-Lee

Er staat een wonder te gebeuren...

Ons is toegang verleend tot de geheimen van eenheid, maar we moeten leren hoe ermee te werken. ‘Eenheid’ brengt mystiek in het centrum van het marktplein, in de wereld van commercie en technologie. Llewellyn Vaughan-Lee benadrukt de nood­zaak om te over te stappen van hiërarchische, patriarchale machtsstructuren naar organische patronen die de vrije stroom van energie en ideeën toestaat. Door deze patronen kan deze dynamische energie van eenheid deel worden van het dagelijkse leven. Deze energie heeft het vermogen om, meer dan we ons kunnen voorstellen, de planeet te helen en een ommekeer in het leven te brengen.
De energie van eenheid is al aanwezig maar wacht om geleefd te worden. het heeft het bewustzijn van individueel bewustzijn nodig om volledig levendig te worden en het leven te transformeren. Als we begrijpen hoe ons bewustzijn de hele structuur van leven beïnvloedt, komt het vermogen voor werkelijk universele verandering tot leven.

‘Eenheid’ is mystiek activisme in haar meest krachtige vorm.

"…een boek vol met wonderbaarlijkheden en typen inzichten die uit het hart op­springen en je blij maken dat je ze gelezen hebt. De woorden zijn eenvoudig en onverbloemd – altijd een zegen – maar de boodschap ervan is wezenlijk en van het grootste belang voor de tijd waarin we leven. Ik beveel het aan."
— David Spanger, auteur van Blessing: The Art and the Practise.

"..roept ons op tot een nieuw activisme gebaseerd op het inzicht van hoe energiepa­tronen, heelheid, en vreugdevolle dienstbaarheid allesomvattend zijn voor de mani­festatie van de natuur van het leven zelf. Dit boek maakt duidelijk dat de tijd en de middelen voor universele bewustwording gekomen is."
— Barbara Fields Bernstein, Executive Director, Assciation voor Universeel Nieuw Denken

Download privé vertaling: Werken met het geheim van Eenheid, pdf (340 kb)

g

Mit der Einheit arbeiten Buch Cover

Licht der Einheit
von Llewellyn Vaughan-Lee

Der Zauber wartet nur darauf geschehen zu können...

Uns ist der Zugang zu den Geheimnissen der Einheit gegeben worden, aber wir müssen lernen, damit zu arbeiten. Mit der Einheit arbeiten bringt die Mystik mitten in den Alltag, in die Geschäftswelt und in die Welt der Technik. Llewellyn Vaughan-Lee betont die Notwendigkeit, sich von den hierarchischen, patriarchalischen Machtstrukturen zu verabschieden und sich den organischen Mustern zuzuwenden, die den freien Fluss von Energie und Ideen ermöglichen. Durch diese Strukturen kann die dynamische Energie der Einheit Teil unseres alltäglichen Lebens werden. Diese Energie hat das Potenzial, den Planeten zu heilen und das Leben umfassender zu revolutionieren, als wir uns das vorstellen können. Die Energie der Einheit ist bereits da, wartet aber darauf, gelebt zu werden. Sie braucht die bewusste Teilnahme des einzelnen Menschen, um völlig lebendig zu werden und das Leben zu transformieren. Wenn wir verstehen, wie unser Bewusstsein das ganze Gewebe des Lebens beeinflusst, wird das Potenzial für eine echte globale Wandlung real. Mit der Einheit arbeiten ist mystischer Aktivismus in seiner kraftvollsten Form.

160 Seiten, Taschenbuch
ISBN 3-9522211-1-2
SFR 19.-- / EUR 16.--
Bestell-Nr. LB 21

Klicken Sie hier, um zu kaufen